11. januar 2012

Kako PRidni smo bili v 2011?

Čeprav smo že pošteno zakorakali v prvi študijski teden novega leta je prav, da nekaj pozornosti namenimo  tudi preteklemu. V letu 2011 člani ŠS PRSS-ja nismo počivala. Kaj vse smo počeli?

·         11. januarja 2011 smo se z Marijano Josipovič, Uspeh d.o.o., na  PRaksi  Toliko idej, pa vedno premalo časa?  Pogovarjali o time managementu. Polni motivacije pa smo se nato odpravili tudi na PR večerjo v eno izmed odličnih mehiških restavracij.

·         1. marca smo na PRedigri zažurali z razlogom skupaj s Tanjo Kos, Si.mobil, ki nam je predstavila event management na primeru Si.mobilovega projekta Žur z razlogom. Kasneje pa smo zažurali še v pravem pomenu besede na poizpitni PRalnici.


·         15. marca je PRedigra postregla s komunikacijskim knock-outom. Z nami sta bila Dragan Perendija in Jure Doler iz agencije za komuniciranje v športu SV – RSA, ki sta nam podrobno razložila, kako upravljajo s tržno znamko Dejan Zavec.



·         23. marca smo se člani ŠS PRSS urili na PRaksi o pridobivanju sponzorskih sredstev. Z nami je bila Mihaela Hočevar, TS media.


·         Od 30. marca do 1. aprila se je kar nekaj naših članic razvajalo na zanimivih predavanjih in nepozabnih zabavah 20. SOF-a. In to po posebno ugodnih študentkih kotizacija, za katere gre zahvala pomoči ŠO FDV.



·         12. aprila smo se na PRakso odpravili na drugi konec Slovenije, natančneje v Rogaško Slatino, kjer so nam v Afroditi predstavili svoj marketinški oddelek in celotno poslovanje podjetja.


·         10. maja smo na PRedigri spoznali tri mlade kreativce - Vladimirja Mičkoviča, Luna/TBWA, Andreja Vento, Renderspace, in Karmen Žirovnik, Arih. Z nami so delili svoje izkušnje in nasvete kako priti do želene zaposlitve.


·         Pred izpitnim obdobjem pa smo svoje možgančke odpeljali še na prvi PReblisk na Balkan. Najprej smo obiskali Beograd ter agenciji McCann Erickson in New Moment, nazaj grede pa smo se ustavili še v zagrebški agenciji Bruketa & Žinić.


·         Od 12. do 14. oktobra smo se mudili na 15. SKOJ-u, kjer je nekaj naših punc sodelovalo tudi pri organizaciji.


·         18. oktobra smo organizirali kar dve Predigri. Na Študentski areni nam je o aktualnih medijskih trendih in digitalnih platformah predaval Robert Zevnik, Dnevnik, na FDV-ju pa nam je Andreja Jernejčič , Lin&Nil, svetovala na področju javnega nastopanja.


·         Organizirali smo tudi dva predstavitvena sestanka za vse, ki so razmišljali o pridružitvi k našemu društvu.


·         Tudi PRaksa v oktobru ni manjkala. Z Uršo Simonišek smo spletali vezi s pomočjo teambuildinga.


·         2. novembra smo skupaj z Mojco Ocvirk spoznavali delo PR freelancerja.


·         8. novembra je na FDV-ju potekal Zaposlitveni most. Predavanje TKOJ-evcev sta organizirale dve naši članici. Obisk je bil neverjeten.


·         10. in 11. 11. smo se mudili v Bratislavi na 2. PReblisku. Obiskali smo oglaševalsko agencijo Wiktor Leo Burnett in si ogledali »Museum of trade«.


·         22. novembra je sledil naš največji projekt - PR teater.


·         30. novembra in 1. decembra se nas je kar nekaj s pomočjo Spara mudilo na 13. SEMPLu.

·         7. decembra smo z Božidarjem Novakom, SPEM, na PRedigri govorili o medijski paniki.


·         Leto smo zaključili tako kot se spodobi -z novoletno večerjo in bowlingom.


Med vsem tem smo se redno srečevali na sestankih, družili na kavicah in nekajkrat skupaj tudi pošteno zažurali. Bilo je pestro. Obljubljamo, da bo 2012 še bolj!


Avtor: Nina F.

Ni komentarjev:

Objavite komentar