17. marec 2011

"Kdaj bo blog?"

Tale blog je pravzaprav nastal že pred nekaj meseci, ko smo se družno z ostalimi ŠS PRSS-jevci preko maila par dni prerekali o vizualni podobi strani. Po vsej verjetnosti vam tako ali tako spet ni všeč, ampak nas prav nič ne briga, ker ga ne bomo več spreminjali, OKEJ?! Naslednja dva meseca je bil obvezen del sestanka naslednji pogovor:
Teja: "Maja, boš napisala uvodni post?"
Maja: "Eee... ja, lahko."
Urša: "Še ta teden?"
Maja: "Eee.. ja, lahko."

In potem, ko smo končno ugotovili, da je Maji potrebno postaviti točno določena datum in uro, do kdaj mora biti stvar končana, da lahko ta rok za najmanj tri dni zamudi, je bilo dogovorjeno, da se blog postavi do ponedeljka zvečer (tistega, ki je že mimo, ja).

Na PReži ( - ste opazili, kako uspemo vtakniti veliki tiskani PR povsod, kjer je možno?) je tabla, na katero bomo člani ŠS PRSS lepili svoja vsakodnevna opažanja, mnenja in novice s področij, ki nas zanimajo in posledično tudi družijo: komuniciranje, kreativnost, PR, oglaševanje, marketing, oblikovanje, mediji in še kaj. Ponavadi je pač tako, da o zadevi veš več, če o njej razmišljaš in da razmišljaš več, če o njej pišeš, zato si s pisanjem tega bloga pravzaprav dajemo priložnost, da se kaj naučimo. Hkrati pa upamo, da nas bo bral še kdo drug poleg nas samih. :)

Dejansko imam napisan osnutek, o čem bo ta uvodni post (pa ste mislili, da sem lenarila te tri dni!), ampak niti približno nisem povedala tistega, kar sem želela. Kakorkoli že, voilà - končno smo Na PReži.


Avtor: Maja B. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar